Majli Sajrus još nije ni objavila novi album, a već je žestoko kritikuju

Majli Sajrus još nije ni objavila novi album, a već je žestoko kritikuju

Autor: | 22/08/2015

0

Majli Sajrus  je nedavno najavila da će svoj peti album objaviti besplatno.

Njen menadžer, Adam Leber, izjavio je u razgovoru za časopis "Marie Claire" da je pop diva spremna čak da otkupi sopstveni ugovor sa izdavačkom kućom kako bi taj plan ostvarila:

- Ako RCA nije sklona planu da album bude gratis, ona je spremna da ga otkupi od izdavačke kuće.

Reč je o potezu koji bi se, u vreme kad vam prete tužbe ako u 6 sekundi klipa na servisu Vine pustite pesmu Tejlor Svift, mogao nazvati revolucionarnim - ali već stižu kritike.

Protekle nedelje Hits Daily Double je javio da je kuća RCA pristala da objavi materijal koji je Majli sama producirala - ali zato što on zvuči grozno.

Izvori bliski pevačici priznaju da rezultat nije baš dobar. Nazivaju ga "eksperimentalnim", stoji u članku, koji se doduše ne poziva ni na kakve čvrste izvore. Ako je stvarno tako loš, RCA bi lako mogla da pristane da se deli besplatno.

Ne treba posebno naglašavati da se ovaj post brzo proširio internetom, a kritičari su počeli da uzimaju pesmu "Freaky", koja je procurila, kao dokaz da je materijal loš.

Međutim, ova situacija čini se kao zlonamerno blaćenje. Brojni veliki muzičari neprestano šire svoje horizonte deleći besplatno svoju muziku u obliku mikstejpova - a Majli je tu samo poželela da svoj "mikstejp" proglasi zvaničnim izdanjem. A što se tiče pesme "Freaky", očigledno je da se radi o grubom demo snimku.

- 22-godišnja Majli ima puno pravo da prođe kroz "eksperimentalnu" fazu - a rezultat bi možda mogao biti i sjajan. Pravo je pitanje zašto se ljudi zapravo plaše Majline velikodušnosti? - pita se sajt Idolator.

Komentari (0)

Loading
, Foto:Guliver/Getty Images hellomagazin
Tagovi: majli sajrus