Tejlor Svift izbacila Ijana MekKelena iz stana

Tejlor Svift izbacila Ijana MekKelena iz stana

Autor: | 02/09/2015

0

Ijan MekKelen je izjavio da ga je Tejlor Svift izbacila iz stana u kojem je živeo u Njujorku, piše britanski NME.

Glumac se nedavno pojavio u viralnom videu, koji je predstavi Univerzitet u Oksfordu, u nastojanju da Tejlor održi predavanje na čuvenom koledžu. U spotu, koji možete pogledati u nastavku, pojavljuju se brojni slavni gosti, među kojima su Morgan Friman, A$AP Rocky, Stiven Fraj, Ijan MekKelen i Pirs Morgan, odlazeći predsednik FIFA-e Sep Blater i aktivistkinja Malala Jousafzai, a koji su dosad održali predavanja na ovom prestižnom univerzitetu. Debatno društvo je, u nastojanju da nagovori Tejlor da dođe na Oksford, iz njihovih predavanja napravilo mash-up video, u kojem izgleda kao da oni pevaju Tejlorin hit "Shake It Off".

Nakon što je spot postao viralni hit, pevačica je pozvala MekKelena, i njegovog prijatelja Patrika Stjuarta da se pridruže njenoj armiji fanova.

A u razgovoru za Gay Star News, MekKelen je rekao da je živeo u njujorškom stanu reditelja Pitera Džeksona u vreme kad je Svift kupila tu nekretninu.

- Kad sam živeo u Piter Džeksonovom stanu u Njujorku, Tejlor Svift ga je kupila, dok sam bio tamo, pa me izbacila pre nego što sam želeo da izađem! To me baš i ne kvalifikuje za njenog obožavaoca, zar ne?

MekKelen je dodao:

- Ona je kupila stan, imala je pravo da to uradi… ja sam tamo živeo besplatno! I zvala me da se uz Patrika Stjuarta pojavim na njenom nastupu u Los Anđelesu, ali imao sam nešto drugo isplanirano te večeri.

Komentari (0)

Loading
, Foto:Guliver/Getty Images hellomagazin
Tagovi: tejlor svift