Kristen Stjuart zablistala u "Šanelovoj" haljini

Kristen Stjuart zablistala u "Šanelovoj" haljini

Autor: | 06/09/2015

0

Kristen Stjuart trenutno ima mnogo posla oko promocije svog novog filma "Equals", pa je u skladu s tim rešila da oduševi javnost svojom pojavom na crvenom tepihu u Veneciji, na Međunarodnom filmskom festivalu. U tome je uspela zahvaljujući između ostalog i "Šanelovoj" haljini koju je nosila.

Kristen ima odličnog stilistu koji tačno zna koje bi kreacije glumica trebalo da nosi. Iako ona lično voli sportske i dečačke kombinacije, to ne prolazi na crvenom tepihu, ali Kristen retko pogreši u odabiru odeće na događajima. Njeni outfiti su po pravilu neobični i u sebi uvek zadržavaju svojevrsnu edgy notu.

"Šanelova" haljina u kojoj je zablistala u Veneciji odličan je primer za to. Ova haljina je u isto vreme elegantna i ženstvena, ali prije svega nije obična haljina za crveni tepih. Siva kreacija pažnju privlači predivnom čipkom koja ukrašava gornji deo, ali i rub donjeg dela.

Radi se o Chanel Haute Couture kreaciji za jesen 2015. Podignuta kosa, prirodno našminkane oči i tamni ruž odlično su zaokružili izgled Kristen Stjuart. Šminka je ta kojja je pružila pomenutu edgy notu koju Kristen toliko voli.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Guliver/Getty Images
Tagovi: kristen stjuart