Zelda Vilijams otvorila dušu godinu dana posle smrti oca

Zelda Vilijams otvorila dušu godinu dana posle smrti oca

Autor: | 07/09/2015

0


Zelda Vilijams (26), kćerka glumca Robina Vilijamsa koji je pre godinu dana izvršio samoubistvo, napisala je otvoreno pismo javnosti o tome kako se suočila sa tugom nakon smrti svog oca.

Pre nego što je preminuo, slavni Oskarovac napisao je poslednje reči na svom Tviteru upravo njoj i tada joj je čestitao rođendan.

Ispod jedne od mnogobrojnih fotografija koje je objavila sa svojim ocem, Zelda je otvorila dušu.

- Imam potrebu da kažem šta osećam. Zatamljivanje straha, tuge i ljutnje nije isto kao kada si srećan. Naučila sam da živim sa tugom, ali je više ne odbacujem. Dok se sećam naših predivnih zajedničkih trenutaka, nastojim da ih sačuvam i u njima ponovo uživam. Nije jednostavno. Rekla bih da je to jako teško svesno da učiniš, ali iskreno od srca vam govorim da se isplati. Svima koji pate od depresije, znam koliko vam taj tunel izgleda mračan i beskonačan. Međutim, ukoliko vam se čini kako ne možete da pronađete sreću, pokušajte da imate barem nadu da ćete je jednoga dana pronaći. Obećavam vam, postoji dovoljno noći pod žutim mesecom za sve nas, bez obzira kako i kako ćemo se pod njim ponovo sresti - napisala je Zleda i dirnula milione fanova na svetu.

Komentari (0)

Loading
, Foto:Getty hellomagazin