Kloi Morec se bori protiv vanzemaljaca (video)

Kloi Morec se bori protiv vanzemaljaca (video)

Autor: | 07/09/2015

0

Kloi Grejs Morec glumi Kejsi Salivan, mladu devojku koja je preživela četiri smtonosna napada vanzemaljaca koji su se pojavili iznad Zemlje. Nakon četiri napada, Zemlja je spaljeno i užasno mesto, bez nade i budućnosti, po kojoj novi osvajači patroliraju u ljudskom obličju, tražeći i ubijajući preživele.

Prvi talas nam je uništio energetsku mrežu, drugi je razneo sve velike gradove, treći je koristio ptice kao prenosioce smrtonosnih zaraza, dok su u četvrtom talasu vanzemaljci preuzeli ljudski oblik. Pored svog tog uništenja, haosa i užasnog stanja, Kejsi pokušava da spasi svog brata i prisiljena je da sumnja u svakog koga sretne, bez obzira na izgled ili prijaznost te osobe.

Mladu Kloi Grejs Morec mogli smo da gledamo u odličnom filmu "Kick Ass", u kojem joj je partner bio Nikolas Kejdž. Ovog puta će joj se u filmu pridružiti Liv Šrajber (Sabertooth iz "Wolverinea"), Ron Livingston (Gibbons iz "Office Spacea"), i Maika Monro (Jay iz "To dolazi"). Film se snima prema prvoj knjizi iz trilogije koju piše Rik Jansi.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Guliver/Getty Images