Možda se razvode, ali sasvim je sigurno da se Bijonse i Džej Zi sele

Možda se razvode, ali sasvim je sigurno da se Bijonse i Džej Zi sele

Autor: | 12/09/2015

0


Slavnu muzički par moraće da napusti vilu u Los Anđelesu koju su iznajmljivali, pošto ju je vlasnik prodao.

Portal TMZ piše da je kuća kupljena za 35,5 miliona dolara, te da Bijonse i Džej Zi moraju da se isele u roku od dva meseca.

Gospodin i gospođa Karter rešili su da iznajme ovaj dom jer nisu mogli da pronađu kuću u Los Anđelesu koja u potpunosti odgovara svim njihovim potrebama. Mesečno ga plaćaju 150 hiljada dolara. Njima je takođe ponuđeno da kupe kuću, ali oni su tu ponudu odbili.

Ipak, teško da će naći dom koji će uspeti da nadmaši ovaj. Vila se prostire na 1.500 kvadratnih metara i ima sedam spavaćih soba, devet kupatila i dnevni boravak koji se prostire na čak dva sprata. Tu su i bioskopska sala, teretana, soba za masažu, vinski podrum i lift. Okružuje ih preko 4.000 kvadratnih metara imanja sa ogromnim bazenom i teniskim terenom. Kuća se nalazi između Beverli Hilsa i Bel Era, a u komšiliuku se nalazi Plejboj vila Hjua Hefnera, kao i kuća Džeka Nikolsona, Vorena Bitija, Kirka Daglasa i Džejmsa Kana.

Inače, tabloidi su juče preneli vest da se Bijonse i Džej Zi razvode nakon sedam godina braka i da je reper varao suprugu.

Komentari (0)

Loading
, Foto:Getty/Splash hellomagazin
Tagovi: bijonse džej zi

Pročitajte još