Leonardo Dikaprio je novi Toni Montana

Leonardo Dikaprio je novi Toni Montana

Autor: | 16/09/2015

0

"Universal Studios", jedna od najvećih producentskih kuća u Holivudu, potvrdila je vest da se rimejk kultnog filma "Scarface" očekuje na leto naredne godine, odnosno  32 godine nakon originala.

Ono što dodatno raduje jeste podatak da će Tonija Montanu, glavnog lika kojeg je te davne 1983. godine glumio legendarni Al Paćino, sada glumiti Leonardo Dikaprio.

Originalni "Scarface" u režiji Brajana De Palme jedan je od sinonima osamdesetih godina prošlog veka, gde kubanski imigrant postaje veliki narkobos. U saopštenju za medije, "Universal Studios" je preneo da se ovaj rimejk planira još od 2002. godine, ali nisu mogli pronaći nikoga ko bi zamenio Al Paćina.

Na kompletnu priču oko novog ruha "Lica sa ožiljkom", Brajan De Palma je rekao:

 - Znate, kada imate film koji je toliko uspešan i uticajan, nepisano pravilo kaže da se rimejk mora napraviti, a priča približiti novim generacijama. Nije me sramota toga šta će Holivud uraditi sa filmom. Projekat je živ skoro 15 godina, a kada sam video Dikapria u "Vuku sa Vol Strita" znao sam da je on novi Toni Montana - kazao je De Palma.

Film će imati istu priču i zaplet kao i original, ali scene koje će pričati priču biće ponovo napisane.

Pojasnio je i to da će radnja novog "Scarface" biti smeštena u 2016. godinu, a uveren je da će novu priču voleti i generacije koje su rasle sa prvim, originalnim filmom.

 

Komentari (0)

Loading
, Foto:Guliver/Getty Images hellomagazin