Koliko novca slavne lepotice troše na putovanja

Koliko novca slavne lepotice troše na putovanja

Autor: | 17/09/2015

0


Poznate ličnosti ne žale novac kada je odmor u pitanju, ali sume koje su pojedine zvezde potrošile na putovanja prilično su neverovatne.

Jedno istraživanje je pokazalo da je prošle godine ovih pet lepotica na putovanja potrošilo više od svih drugih zvezda.


Rijana

Rijana je prošle godine dva puta posetila, a putivala je i na Sent Barts, Havaje i Koačelu. Ukupno je potrošila oko 670 hiljada dolara, odmarajući se u privatnim vilama i jahtama, kao i putujući privatnim avionima.


Bijonse

Ona zna da putuje sa stilom. Sa porodicom je posetila Island, Tajland, Koačelu, Italiju, Hemptons, na šta je ukupno potrošila oko 630 hiljada dolara. Uživali su u privatnim avionima, luksuznim vilama na plaži i apartmanima u kojima samo jedno noćenje košta pravo bogatstvo.

Kim Kardašijan

Kim je putovala u Jutu, London, Montanu, Pariz (nekoliko puta), Jermeniju, Izrael i Sent Barts, i na to je potrošila 230 hiljada dolara. Izgleda da najmanje svog vremena provodi kod kuće, i da je Pariz njena omiljena destinacija, pa ne žali novac na putovanja u francusku prestonicu.

Kejt Mos

Posetila je Brazil, Pariz, Tursku, Italija i Nijagarine vodopade. Na sve to potrošila je oko 125 hiljada dolara. Kejt je ljubav ka putovanjima razvila pošto joj je to bilo u opisu posla, a tu "naviku" zadržala je i danas, kada ne dobija toliko manekenskih angažmana.

Lindzi Lohan


Glumicu ste prošle godine mogli sresti u Francuskoj Polineziji, Italiji, Monaku i Grčkoj. Na ta putovanja potrošila je skoro 45 hiljada dolara. Pošto retko dobija uloge, ima dosta vremena da obilazi egzotične destinacije.

Komentari (0)

Loading
, Foto:Getty/Splash hellomagazin
Tagovi:

Najnovije vesti