Lana del Rej je dokaz da nečija muzika vredi i bez savršenog pevanja

Lana del Rej je dokaz da nečija muzika vredi i bez savršenog pevanja

Autor: | 20/09/2015

0


Lana del Rej možda nema uvek savršene nastupe uživo, poput gostovanja u emisiji "Saturday Night Live" iz 2012. godine, ali njena muzika zapravo služi za slušanje u samoći jer nosi posebno raspoloženje i magiju koja zapravo nema veze sa talentom za izvođenje.

Zašto biste gledali Lanu del Rej kako peva "Summertime Sadness" kada u svojoj sobi možete pustiti studijsku verziju i uživati u njenom glasu, piše VH1.

Lana naravno nije jedina koja spada u ovakvu grupu pevača, ali možda jeste najspecifičnija i izaziva podeljena mišljenja. Naravno, nastupi uživo su neophodni, a svaki pevač ima svoje adute - neko instrumente koje svira, neko vizuelne efekte, plesne grupe, svetlo..

VH1 zaključuje da možda slavna Amerikanka neće prodrmati publiku na nastupu uživo poput Bijonse, ali je Lana del Rej dokaz da ljudi mogu da vole pevača i bez savršenih muzičkih sposobnosti ukoliko pesme govore ono što možda svi nekada mislimo, ali ne možemo da iskažemo - baš poput njenih.

Primer toga je kažu i pesma „Salvatore“ premijerno je predstavljena na BBC Radio 1 kanalu, gde je Lana gostovala promovišući album. Sasvim primereno, Lana deo pesme peva i na italijanskom jeziku.

Komentari (0)

Loading
, Foto:Getty/Splash hellomagazin
Tagovi: lana del rej