Previše se saživeo s likom: Džoni Dep brani nemilosrdnog ubicu kojeg glumi

Previše se saživeo s likom: Džoni Dep brani nemilosrdnog ubicu kojeg glumi

Autor: | 21/09/2015

0

Džoni Dep je navukao na sebe gnev javnosti kada je otvoreno rekao da mu je drago što je Vajti Baldžer, ozloglašeni kriminalac iz Bostona, koji je dugo uspevao da izmakne ruci pravde. Džoni je verovatno ovo izjavio i zbog toga što je skroz predao ulozi u filmu "Crna misa" u kome glumi Baldžera

- Ne bih da vređam žrtve ili njihove porodice, ali za mene je definitivno postojao element zadovoljstva u činjenici da je uspevao da im umakne. Tokom 16 godina bio je u bekstvu, i nije pravio nikakve nevolje. Živeo je život, blago njemu. Hteo sam da pokažem ono ljudsko u njemu - rekao je Dep u intervjuu za AP.

Ova Depova izjava razbesnala je porodice Vajtijevih žrtava, a posebno Bila Senta Krua čiju je sestru Vajti ubio 1985. godine. Tokom 70-ih i 80-ih godina prošlog veka, Vajti Baldžer je izvršio niz teških kriminalnih dela, pa je nakon suđenja dobio doživotnu kaznu zatvora zbog učešća u 11 ubistava.

- Voleo bih da znam kako bi se osećao da je njegova sestra zadavljena i zakopana u podrumu sa dve druge žrtve? Nema ničega ljudskog u Baldžeru. Sram bilo Depa zbog takvog bezosećajnog, glupog komentara - rekao je Bil Sent Krua.

Da li se Džoni samo previše uživeo u ulogu, proverite i sami.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs printscreen
Tagovi: Džoni Dep