One su kao vino: Što su starije sve lepše i to bez trunke plastike

One su kao vino: Što su starije sve lepše i to bez trunke plastike

Autor: | 22/09/2015

0


Što su starije izgledaju sve bolje, i to ne zahvaljujući botoksu! Pred vama je lista pet dama čija prirodna lepota je pravo osveženje u moru "namumpanih" i kloniranih žena koje iz dana u dan gube svoj lični identitet i sve više podsećaju jedna na drugu.

1) Eva Longorija

Džepna venera, Eva Longorija i u četrdesetim izgleda fenomenalno! Ona ponosno stari i zadovoljna je svojim izgledom, a kako i ne bi kad izgleda zanosno u bilo kom izdanju, a ne treba joj botoks ni liposukcija da bi to postigla.

2) Hale Beri

Ova zanosna lepotica, verovali ili ne, uskoro ulazi u šestu deceniju života! Hale izgleda fenomenalno i ne plaši se da pokaže svoje telo u seksi toaletama i bikinijima kakve nose njene mnogo mlađe koleginice.


3) Bijonse

Pop diva apsolutno nema potrebe da se okrene plastičnoj hirurgiji. Njene prirodne obline i oscilacije u težini predstavljaju podršku svim ženama, a što je najbitnije ona se oseća odlično u svojoj koži.

4) Šarliz Teron

Oduvek poznata po seksipilu i zavodljivom ozgledu, Šarliz Teron je ideal lepote mnogim ženama. Ona je izjavila da nema savršeno telo, ali ga voli takvo kakvo jeste što je veliko osveženje u svetu koji nas čini da se osećamo loše zbog jedne bore ili strije na telu.

5) Salma Hajek

Ona nema problem da prizna da obožava hranu! Sa svojim izraženim oblinama Salma je pravi primer da mršavi izgled nije ideal lepote. Ne skriva svoje obline već ih ponosno ističe, a uskih i otvorenih haljina se nikako ne odriče.

Komentari (0)

Loading
, Foto:Getty/Splash hellomagazin
Tagovi: