Dominik vratila prirodan izgled u "Plejboj"

Dominik vratila prirodan izgled u "Plejboj"

Autor: | 23/09/2015

0


Dominik Džejn, prirodna riđokosa lepotica iz Kalifornije, ozbiljno je dovela u pitanje opstanka silikonskih zečica nakon što je izabrana za Mis avgusta magazina "Plejboj".

Dominik Džejn ne samo da nema ogromno poprsje i blajhanu dugačku kosu, već je ova devojka primer prave prirodne lepote. Njen izgled dopao se čak Hefneru, koji je poznat po tome da prednost daje plavokosim zečicama sa bujnim silikonskim poprsjem.

Dominik nije prva zečica koja se na duplerici našla zahvaljujući prirodnoj lepoti, ali je svakako prva nakon dužeg vremena tokom kog su dominirale silikonske lepotice.

- Mislim da Plejboj kreće u drugom pravcu, ali ja ipak nisam prva devojka bez implanta. Nikada nisam pomislila da ću dobiti ovu šansu. Kad ljudi čuju da sam Mis avgusta, uvek kažu:"Vau! Pa tako je prirodna. Ne bismo je nikada zamislili kao seks ikonu u magazinu." Pregledala sam izdanja iz 60-ih i 70-ih i definitivno su modeli negovali prirodni izgled - kaže ona.

- To što sam se slikala za Plejboj mi je dalo priliku da slavim ideju da ne moraš da se utopiš u očekivanja društva i društvenih medija. Ne moraš da se menjaš. Možeš da budeš ono što jesi i lepota koja ti je data je ono što je važno. Ne treba to da menjaš da bi se uklopio. Prigrli to, istupi i voli sebe - poručuje ova riđokosa lepotica.

Komentari (0)

Loading
, Foto:Instagram hellomagazin
Tagovi: playboy plejboj

Pročitajte još