Suprug Džesike Simpson: Idi na rehabilitaciju ili ti uzimam decu

Suprug Džesike Simpson: Idi na rehabilitaciju ili ti uzimam decu

Autor: | 26/09/2015

0

Pop zvezda Džesika Simpson počela je karijeru na sličan način kao Britni Spirs – bila je velika tinejdžerska atrakcija i "all American sweetheart", a onda joj je slava udarila u glavu, pa se poslednjih godina više isticala skandaloznim ponašanjem nego dobrim pesmama.

Tridesetpetogodišnja pevačica ne krije da ima problema sa alkoholizmom, a porok je počeo toliko da utiče na njen život, da joj polako razara ne samo karijeru, već i porodicu.

Pošto je pre nekoliko dana napravila skandal gostujući u jednoj emisiji, suprug Erik Džonson zapretio joj je da će, ako se odmah ne prijavi u neki rehabilitacioni centar, odvesti decu što dalje od nje.

Ultimatum je upućen s razlogom, jer se Erik plaši da bi Džesika mogla da povredi trogodišnju Maksvel i godinu dana mlađeg Ejsa ako se slučajno dogodi da pod dejstvom alkohola izgubi kontrolu.

Pevačica već uzima lekove, ali to očigledno nije dovoljno jer ne prestaje da se opija. Članovima najuže porodice ne polazi za rukom da je pošalju na kliniku, jer ona ne želi da se odvaja od dece. No, ova pretnja je izuzetno ozbiljna, jer je sada i javnost shvatila sa kakvim se problemima suočava i Džesika i svi oko nje.

Komentari (0)

Loading
Snežana Ilić Jessica Simpson / Instagram

Najnovije vesti