Tom Henks: Srećan sam čovek, moja supruga je pobedila opaku bolest

Tom Henks: Srećan sam čovek, moja supruga je pobedila opaku bolest

Autor: | 30/09/2015

0


Oskarovac Tom Henks otkrio je sredinom aprila da je njegovoj supruzi Riti Vilson dijagnostikovan rak dojke, te da se zbog toga morala podvrgnuti dvostrukoj mastektomiji. Pet meseci kasnije supružnici ne kriju da su veoma srećni što je glumica pobedila opaku bolest.

- Celu krizu, ali i probleme s kojima se susreću žene obolele od raka dojke svladala je veoma hrabro. Drago mi je što nismo u srednjoj školi jer ne bih imao hrabrosti da razgovaram s njom na hodniku. Ja sam srećan čovek - izjavio je pedesetdevetogodišnji glumac u intervjuu za magazin "People" u kojem je potvrdio da je zdravlje njegove godinu dana mlađe supruge sada fantastično.

Poznati par u braku je 27 godina, a Rita je tokom borbe sa opakom bolešću naglašavala da je srećna što je Tom uz nju, te da joj je oporavak zahvaljujući njemu mnogo lakši.

Glumica je napravila pauzu od poslovnih obaveza i uz podršku Toma i porodice podvrgnula se dvostrukoj mastektomiji. Srećnom ishodu doprinela je rana dijagnoza karcinoma, a Rita je pozvala dame da redovno obavljaju preglede i paze na svoje zdravlje.

Komentari (0)

Loading
Hellomagazin.rs Guliver / Splash News

Pročitajte još