Demi Lovato zavodi fotkama u toplesu

Demi Lovato zavodi fotkama u toplesu

Autor: | 01/10/2015

0

Demi Lovato bila je velika tinejdžerska zvezda i idol mnogim devojčicama, ali to vreme je prošlo pa je pevačica rešila da se svetu, posebno obožavaocima prikaže u malo drugačijem svetlu. Da bi to postigla posegla je za oprobanim receptom: jednostavno je skinula "višak" odeće i zagolicala maštu svojim toplesom.

A photo posted by Demi Lovato (@ddlovato) on Sep 29, 2015 at 5:17pm PDT

Ona se fotografisala za novo izdanje magazina "Complex". Provokativne fotografije na kojima mlada zvezda pozira oskudno obučena i sa seksualnom konotacijom, privukle su veliku pažnju, posebno jer je ona sve do nedavno bila tinejdž zvezda koju obožavaju devojčice i mlađa populacija.

A photo posted by Demi Lovato (@ddlovato) on Sep 29, 2015 at 8:05pm PDT

Ipak, Demi je sada rešila da promeni imidž, pa se po uzoru na svoju koleginicu Majli Sajrus trudi da seksepilom i provokacijama privuče pažnju.

A photo posted by Demi Lovato (@ddlovato) on Sep 29, 2015 at 2:15pm PDT

Demi, koja je pet godina u vezi sa zvezdom serije "Vesele sedamdesete" Vilmerom Valderamom, u pratećem intervjuu akcenat je stavila na svoj privatni život, pa se tako osvrnula i glasine da je imala kratku romansu sa australijskom glumicom i di-džejom Rubi Rouz.

A photo posted by Demi Lovato (@ddlovato) on Sep 29, 2015 at 5:22pm PDT

Rubi je nedavno na Instagramu objavila da je spavala sa Demi, ali je tu poruku kasnije obrisala, a pevačica nije želela to ni da demantuje, ni da potvrdi.

A photo posted by Demi Lovato (@ddlovato) on Sep 29, 2015 at 5:19pm PDT

- Glasine su glasine, a ljudi će nastaviti da ih šire. Možete da verujete u šta god hoćete, ali ja nisam bila u vezi sa njom - kazala je Demi, te dodala da je srećna sa Vilmerom i da sanja o danu kada će mu izgovoriti sudbonosno "da".

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Instagram
Tagovi: demi lovato

Pročitajte još

Najnovije vesti