Sindi Kraford otkrila: Htela sam da uklonim mladež iznad usne

Sindi Kraford otkrila: Htela sam da uklonim mladež iznad usne

Autor: | 01/10/2015

0

U upravo objavljenim memoarima, "Becoming, Cindy Crawford" Sindi Kraford otkriva da je, kako bi postala supermodel, poslovna žena i na kraju pisac, morala da se nosi da velikim nedostatkom samopouzdanja i to sve zbog mladeža.

Sindi priznaje da je tokom školovanja često bila meta podsmeha vršnjaka koji su joj dobacivali: "Krafordova, imaš čokoladu na licu". To ju je navelo da sa majkom porazgovara o uklanjanju mladeža iznad usne, ali je ona ipak odgovorila rečima:

- Znaš kako ti izgleda mladež, ali za ožiljak ne znaš kako će izgledati.

Naravno, nakon toga taj mladež je postao njen zaštitni znak.

- Da sam ga uklonila, ne bih se osećala kao ja više. Moji obožavatelji o tome toliko brinu,da se ponekad zapitam da li bi on trebalo da ima svoj Tviter ili Instagram nalog, poput Hari Stajlsovog repića.

 

Ipak, postoji jedna osoba koja nije toliko oduševljena ovim obeležjem – makekenkin 16-ogodišnji sin Prisli, koji je od majke nasledio mladež.

- Moja ćerka, Kaja, ga nije dobila, ali moj sin jeste i želeo je da ga ukloni. Odvela sam kad kod doktora i ponovila mu isto ono što je meni majka rekla pre više od 30 godina. To je delovalo na njega i odustao je od te ideje”, kaže na kraju ponosna majka.

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Guliver/Getty Images
Tagovi: sindi kraford

Pročitajte još