Možda je imao sve, ali evo zbog čega je patio Majkl Džekson

Možda je imao sve, ali evo zbog čega je patio Majkl Džekson

Autor: | 04/10/2015

0


Kralj popa Majkl Džekson dobio je Gremi nagrade, Brit nagrade, i prodao je najviše ploča na svetu. Ipak, najviše ga je mučilo ono što nikada nije mogao da dobije, a to je viteški orden koji dodeljuje britanska kraljica.

Džekson, koji je prodao više od milijardu ploča, često bi znao da kaže:

- Ja sam najveća zvezda na svetu, pa zašto nisam i ser Majkl Džekson? U čemu je problem?.

On je verovao da je njegova veza sa kraljevskom prodicom, kroz prijateljstvo sa princezom Dajanom, dovoljna da privuče kraljičinu pažnju.

Bio je ljubomoran na druge američke velikane, kao što su Stiven Spilberg i glumac Bob Houp koji su dobili viteški orden.

Njegov očaj je bio toliki da je čak pristao da se sretne sa jednim političarom iz Laburističke stranke koji mu je obećao pomoć do željene titule.

Susret se i dogodio, ali je političar izigrao Majklove poverenje i ponašao se samo kao poludeli obožavalac. On je čak kasnije mesecima maltretirao pevača, moleći ga da ga pusti na ranč "Nedođija". Majkl je na kraju blokirao njegov pozive.

Kada je Majkl došao na sastanak u Londom sa političarem, dogovor je bio da sve prođe u tajnosti. Međutim, čim je stigao, ispostavilo se da ništa neće biti "tajno", naprotiv.

Morao je da održi konferenciju za štampu, a čak je trebalo da poseti i parlament i pruži podršku britanskoj Vladi, što je Majklu zvučalo besmisleno.

Političar mu je rekao da će ga prinčevi primiti "danas, sutra" ali je svakog dana nešto kretalo u pogrešnom pravcu, sve dok Majkl nije shvatio da je iskorišćen.

Majkl se vratio u Ameriku, i bio još dugo razočaran zbog svega što se desilo u Velikoj Britaniji.

Komentari (0)

Loading
, Foto:Getty hellomagazin
Tagovi: majkl džekson

Najnovije vesti