Stiže i beba: Snima se nastavak Bridžet Džouns

Stiže i beba: Snima se nastavak Bridžet Džouns

Autor: | 04/10/2015

0


Prošla je bezmalo decenija i po od kada je svet zavoleo Bridžit Džouns "takvu kakva je". Rene Zelveger vraća se još jednom popularnoj ulozi u trećem nastavku priče, a u ostvarenju "Bridget Jones's Baby" igraju i Kolin Firt i Patrik Dempsi.

Dok se mlada Bridžit mučila sa viškom kilograma, a istovremeno Rene Zelveger morala da se ugoji 13 kilograma za tu ulogu, verzija nekada smotane Britanke iz 2015. godine izgleda mladoliko i samouvereno.

Bridget is back! Here's a first look at Renée Zellweger as Bridget Jones in BRIDGET JONES'S BABY. Make sure you are...

Posted by Working Title on Friday, 2 October 2015

U filmu Bridget Jones's Baby (Beba Bridžit Džouns) upoznaćemo Bridžit Džons kao 50-godišnju majku dvoje dece koja radi u jutarnjem programu "Sit Up Britain". Ulozi Marka Darsija (na radost njegovih brojnih obožavateljki) vraća se Kolin Firt. Darsiju je ovog puta pripao status ljubavnika, piše Dejli mejl.

Hju Grant se neće vratiti, ali se glumačkoj ekipi pridružio miljenik ženske publike Patrik Dempsi.

Detalji filma se dobro kriju, ali zna se da film neće biti zasnovan na noveli "Mad About the Boy Helen Filding", britanske književnice u čijoj je mašti i nastala Bridžit.

Rene je glumila u prva dva dela priče o Bridžit, ostvarenjima Dnevnik Bridžit Džouns (2001) i Bridžit Džouns: Na ivici razuma (2004). O još jednom nastavku pričalo se godinama, ali je potvrda stigla tek nedavno.

Komentari (0)

Loading
, Foto:Promo, Facebook hellomagazin
Tagovi: rene zelveger

Najnovije vesti