Kristijano Ronaldo sa sinom i majkom proslavio titulu najboljeg strelca u istoriji "Reala"

Kristijano Ronaldo sa sinom i majkom proslavio titulu najboljeg strelca u istoriji "Reala"

Autor: | 05/10/2015

0


Kristijano Ronaldo
imao je veliki razlog za slavlje tokom proteklog vikenda. Tridesetogodišnji Portugalac postao je najbolji strelac u istoriji "Reala" iz Madrida čiji dres nosi već šest godina.

Po evidenciji "kraljevskog kluba", on je sa dva pogotka protiv "Malmea" u Ligi šampiona pretekao Raula i stigao do cifre 324.

Na svečanu ceremoniju koja je tim povodom upriličena na stadionu "Santjago Bernabeu" Kristijano je došao u pratnji majke i sina.

- Velika čast mi je da primim ovu nagradu. Kada sam prvi put obukao dres "Reala" iz Madrida nisam mogao ni da zamislim da ću postati najbolji strelac u istoriji kluba - rekao je Ronaldo prilikom uručenja priznanja, a iste reči napisao je pored fotografije na Instagramu gde se pohvalio fanovima na svom novom uspehu.

Inače, mnogi tvrde da je Ronaldo zapravo postigao 323 gola za "Real Madrid", a sporan je pogodak iz meča sa "Real Sosijedadom", iz septembra 2010. godine. Naime, sjajni napadač je u tom duelu zatresao mrežu iz slobodnog udarca, ali je lopta prethodno pogodila Pepea, kojem je "Primera" pripisala gol.

Komentari (0)

Loading
Hellomagazin.rs Guliver / Getty Images

Najnovije vesti