Kim Kardašijan o trudnoći: Nikada se nisam osećala tako nesigurno

Kim Kardašijan o trudnoći: Nikada se nisam osećala tako nesigurno

Autor: | 06/10/2015

0

Kim Kardašijan je poznata po nesmotrenim izjavama, ali zbog posljednje mogla bi da postane baš omražena, naročito među trudnicama i majkma. Kim je, suprotno hvalospevima kojima žene obično opisuju devet mjeseci trudnoće, vrlo otvoreno izjavila da je trudnoća najgore iskustvo njenog života.

Rijaliti zvezda očekuje svoje drugo dete u decembru, a nedavnom izjavom je uspela da razbije jedan od najtvrdokornijih tabua - onaj o blaženoj trudnoći. Otvorena i iskrena, Kim je u dve rečenice uspela da razbesni fanove.

- Nisam sigurna kakva su tuđa iskustva, ali zbog konstantnog oticanja, bola u leđima i činjenice da odjednom ništa ne mogu da obučem, jednostavno se ne osećam kao da sam u sopstvenoj koži. Ne osećam se seksi i nesigurna sam kao nikada ranije. Dva meseca nakon porođaja praktično nosite pelene - rekla je ona na sebi svojstven način u izjavi za medije.

Pošto je zaključila da je trudnoća zanemarivi deo sreće koju za roditelje čine deca, izgleda da ipak nisu svi bili toliko saosećajni povodom njene izjave. Argumenti koji su sugerisali da brojne žene širom sveta ne mogu da ostanu u drugom stanju, iako bi to želele, popraćeni su uvredama na račun starlete koja je samo iskreno progovorila o sopstvenom iskustvu u vezi sa trudnoćom.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Guliver/Splash News
Tagovi: kim kardašijan

Najnovije vesti