One su neprikosnovene kraljice Instagrama

One su neprikosnovene kraljice Instagrama

Autor: | 06/10/2015

0

Dame američke pop muzike i pop kulture su u velikom vođstvu među globalnim korisnicima Instagrama" koji koristi 400 miliona ljudi, otkrivaju zvaničnici kompanije koja je svoj peti rođendan proslavila u četvrtak. Najpraćenije Tejlor Svift i Kim Kardašijan.

Instagram, koji je u vlasništvu Fejsbuka, potvrdio je svojih pet najpraćenijih naloga prvi put, sa Tejlor Svift na čelu - čiji nalog prati čak 49,6 miliona ljudi.

Rijaliti zvezda Kim Kardašijan našla se na drugom mestu sa 48,1 miliona, i na trećem mestu po broju pratilaca je Bijonse zahvaljujući armiji od 47,2 miliona.

Iza njih, pop pevačica Selena Gomez zajedno sa Arijanom Grande, sa 45,9 i 44,6 miliona pratilaca zauzele su četvrtu i petu poziciju.

- Sadržaj koji ove zvezde svakodnevno dele sa nama je autentičan i često zaista zabavan - rekao je Čarls Porč, šef globalnog kreativnog programa na Instagramu, navodeći skolnost Tejlor Svift ka deljenju fotografija sa mačkama, i Bijonsin mali uvid u odmor sa porodicom.

- To je perspektiva koju ljudi ranije nisu imali, pogotovo u isto vreme u koje se dešava - rekao je Porč.

Selena Gomez

Poređenja radi, predsednik SAD Barak Obama ima 4,7 miliona pratilaca, a Instagram nije računao sopstveni profil koji ima 103 miliona korisnika.

Čak 75 odsto od svih 400 miliona korisnika je iz SAD, otkrili su predstavnici kompanija prošlog meseca.

Prosečno vreme koje osoba provede na ovoj aplikaciji je 21 minut po danu.

Arijana Grande

Pet najviše praćenih dama na Instagramu je najpopularnije među mlađom publikom, sa 85 odsto obožavalaca ispod 34 godine.

Iz kompanije su takođe rekli da je, od njih, Selena Gomez najangažovanija na svom nalogu - ona često direktno odgovara svojim pratiocima na komentare.

Jedna od fotografija Tejlor Svift sa najviše lajkova je upravo ona sa njenim dečkom, di-džejem Kalvinom Harisom, koja ima 2,5 miliona lajkova.

A photo posted by Taylor Swift (@taylorswift) on Jul 3, 2015 at 4:33pm PDT

Komentari (0)

Loading
, Foto:Guliver/Getty Images hellomagazin

Pročitajte još