Zanosna Rita Ora zaštino lice za novu liniju donjeg veša

Zanosna Rita Ora zaštino lice za novu liniju donjeg veša

Autor: | 07/10/2015

0

Rita Ora je vrlo aktivna na društvenim mrežama, i za svaku je pohvalu što se pritom uopšte ne osvrće na glasine i tračeve o svom "nevaljalom" dečku Travisu Barkeru. Pošto sigurno zna da kritičarima nikako ne može da udovolji, odlučila je da one koji je podržavaju počasti novim seksi fotografijama na društvenim mrežama.

Pevačica i članica žirija "X Faktora", objavila je fotke na kojoj pozira u čipkanom crnom donjem vešu i kožnoj jakni. Usput je otkrila da su ove fotke urađene za novu liniju donjeg veša čije će biti zaštitno lice.

A photo posted by Rita Ora (@ritaora) on Oct 4, 2015 at 4:46pm PDT

I dok je Rita fokusirana na posao, mediji bruje o njenom novom dečku, bubnjaru benda "Blink 182" Travisu Barkeru. Naime, otkriveno je da on i dalje živi sa svojom bivšom suprugom Šanom Moakler. Prošle nedelje Travisov portparol potvrdio je da su on i Rita u vezi, ali njegov odnos sa bivšom mogao bi već da izazove turbulencije u njihovoj ljubavi, pišu britanski mediji. Travis i Šana bili su u braku od 2004. do 2008. godine, i imaju dvoje dece, sina Landona i ćerku Alabamu. I njihov brak bio je buran, više puta su raskidali i mirili se, a zbog glasnih svađa i incidenata nekoliko puta je i policija morala da interveniše u njihovom domu. Iako su razvedeni već sedam godina, bivši supružnici i dalje žive pod istim krovom, a jedan izvor čak je otkrio i da Travis koristi Ritu kako bi Šanu učinio ljubomornom.

A photo posted by Rita Ora (@ritaora) on Oct 4, 2015 at 1:12am PDT

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Instagram
Tagovi: rita ora