Berluskoni poručio deci: Kada umrem prodajte sve osim kuće i Milana

Berluskoni poručio deci: Kada umrem prodajte sve osim kuće i Milana

Autor: | 07/10/2015

0

Krajem meseca oktobra u prodaju će biti puštena biografija kontroverznog Silvija Berluskonija, počasnog predsednika fudbalskog kluba "Milan" koji je u tri navrata bio premijer Italije.

Popularan je po nadimku "Il Kavaljere", a novinaru lista "Gazeta" je govorio o svojoj biografiji koja će biti objavljena krajem ovog meseca. Knjiga nosi naslov: "Epska priča o milijarderu koji je zavladao Italijom".

Berluskoni je rekao da ne namerava da napusti Milan sve dok klubu ne donese nove uspehe, a opisao je koliko mu znači ovaj klub.

- Već sam rekao deci da kada odem, ako žele, mogu da prodaju sve što im ostavim. Jedino da ne prodaju dve stvari - moju kuću i većinsko vlasništvo nad "Milanom" - poručio je Berluskoni.

Neki delovi njegove biografije već su poznati javnosti. Na jednom mestu Silvio opisuje koliko je njegovo detinjstvo vezano za "Milan".

- Istinski značaj "Milana" me podseća na moje detinjstvo, na mog oca. Mi bismo pričali skoro svaku noć kada bi se on vratio sa posla. U to vreme klub nije bio veliki, ali ja sam se identifikovao s nekim od igrača i sanjao sam o "Milanu". Kada sam upitan da kupim "Milan", odmah sam se setio oca i odlučio sam da kupim klub - piše u knjizi o čoveku u čijoj je eri "Milan" pet puta osvojio titulu Lige šampiona i osam puta titulu Serije A.

Komentari (0)

Loading
, Foto:Guliver/Getty Images hellomagazin