Sindi Kraford promovisala svoju autobiografiju "Becoming"

Sindi Kraford promovisala svoju autobiografiju "Becoming"

Autor: | 07/10/2015

0

Manekenka Sindi Kraford skoro 30 godina je u modnom svetu. Ona je dosad u oblasti modelinga radila za mnoge prestižne brendove i stekla svetsku slavu, ali da nije sve uvek bilo tako sjajno, otkrila je u svojoj knjizi.

Četrdesetdevetogodišnja zvezda modnih pista i editorijala promovisala je juče u Los Anđelesu svoj literarni prvenac. U društvu supruga i prijatelja Sindi je blistala prilikom predstavljanja knjige "Becoming" u kojoj je napisala da je u vreme odrastanja bila maltretirana od svojih vršnjaka, koji su smišljali različite spletke kako bi je osramotili. Njen otac je bio električar, a majka domaćica, koja se udala sa svega 16 godina.

- Moji deka, baka i brojni rođaci koji su živeli u blizini su bili kao jedna velika porodica. Igrali smo se loptom napolju i nikad nismo zaključavali vrata. Često smo pravili zabave uz roštilj i bilo je to lepo odrastanje - ispričala je Sindi i dodala da je ipak uvek imala veće ambicije.

- Jedno vreme sam želela da budem nuklearni fizičar, a nakon toga prva žena predsednica. Moji učitelji su me već tada prozvali budućom Mis Amerike, a iako se nisam videla u toj ulozi, činjenica da neko izvan moje porodice misli tako visoko o meni bila je pravo otkriće - izjavila je Sindi.

Komentari (0)

Loading
Hellomagazin.rs Guliver / Splash News
Tagovi: sindi kraford

Pročitajte još

Najnovije vesti