Ako vam Džastin Biber nije preterano simpatičan, kad saznate kakv mu je otac možda vam postane draži

Ako vam Džastin Biber nije preterano simpatičan, kad saznate kakv mu je otac možda vam postane draži

Autor: | 11/10/2015

0


Džeremi Biber, otac slavnog Džastina je sve samo ne uzorni roditelj. Incidentno ponašanje i redovi sukobi sa zakonom i okruženjem deo su života ovog 40-godišnjaka.

Džeremi Biber ima telo mladića i lice Adama Sendlera. Loša reputacija koja prati njegovog sina je ništa u poređenju s tim šta ovaj čovek radi.

Prošle godine je sa terase, s drugog sprata, bacio malog porodičnog psa. Džastin i Džeremi su doveli kući američkog buldoga Karmu, koji nije dresiran i niko se nije bavio s njim. Pošto je Karma ujeo Džastinovog mlađeg brata Džeksona, otac je životinju bacio preko balkona. Sreća pa je dole bio sneg i pas je preživeo.

Ovo je samo jedan u nizu incidenata koje je Džeremi pravio.

Prošle godine mu je sudskim rešenjem naređeno da plati 12.000 dolara zbog štete koju je napravio kada je demolirao stan u Ontariju u kom je živeo od 2011. do 2012. Da stvar bude još gora, rentu spomenutog stana nije plaćao Džeremi već Džastin i to 1.650 dolara mesečno.

A photo posted by Jeremy Bieber (@jeremybieber) on Sep 24, 2015 at 4:43pm PDT


Možda se sećate kada je Džastin Biber bio uhapšen zbog automobilske trke na ulici. Osoba koja se potrudila da se na putu stvore vozila koja će ga blokirati, da policija ne bi mogla da prekine trku je upravo tata Džeremi.

Pre nekoliko godina on je bio i na letu na kom je Džastin sa prijateljima toliko pušio marihuanu da su piloti morali da nose maske sa kiseonikom. Ćale je tada duvao još više od sina.

Još jedan incident koji ga prati je situacija kada je udario jednu devojku u lice i razbio joj vilicu. Zbog tog skandala nije krivično odgovarao. Naime, samo dan pre suđenja Džeremi se pojavio na poslu dečka devojke koju je udario i dao mu 1.000 dolara u zamenu za to da se ona ne pojavi i ne svedoči na sudu.

Komentari (0)

Loading
, Foto:Getty/Splash hellomagazin
Tagovi: Džastin Biber