Kim Kardašijan o prvom braku: Suprug je pretio da će me zadaviti

Kim Kardašijan o prvom braku: Suprug je pretio da će me zadaviti

Autor: | 12/10/2015

0


Kim Kardašijan se udavala tri puta, a prvi brak, sa Dajmonom Tomasom, ostao joj je u veoma lošem sećanju.

Iako je danas u srećnom braku sa reperom Kanje Vestom, Kim Kardašijan ima loše iskustvo sa prvim brakom.

U knjizi "Kim" Šon Smit otkriva da je Dajmon Tomas prema starleti bio nasilan i da ju je zlostavljao fizički i psihički.

Tokom brakorazvodne parnice Kim je posvedočila kako ju je Dajmon pretukao pre izleta na koji su išli sa Džastinom Timberlejkom.

- Pre nego što smo otišli na izlet Dajmon me je udario i posekao mi usnu. Pala sam na krevet i udarila kolenom o ivicu. Posle sam šepala - objasnila je Kim

Starleta se za Dajmona udala 2000. godine. Budući da je imala svega 19 godina, svadbom je šokirala porodicu i prijatelje. Dajmon je navodno bio toliko ljubomoran da je uvek morao da zna gde je Kim i kako se zovu njeni muški prijatelji.

- Kad sam mu rekla ime prijatelja, udario me je, lice mi je bilo natečeno. Htela sam da zovem policiju, ali sam se bojala i odlučila sam da ne zovem- ispričala je Kim.

Par se razveo nakon tri godine braka, a tokom razvoda stvari su postale još gore. Kada je došla po stvari, Dajmon je ponovo nasrnuo na Kim.

- Pribio me je uz vrata ormara. Uhvatio me je za vrat i pretio da će me udaviti. Potom me je udario, a ja sam pala na pod. Ubrzo sam ustala i uspela da nekako pobegnem iz kuće. Bojala sam se - otkrila je starleta svoje loše iskustvo.

Dajmon sve njene tvrdnje negira, govoreći da je nikad nije udario, te da mu je Kim bila neverna.

Komentari (0)

Loading
, Foto:Guliver/Getty Images hellomagazin