Džim Keri oseća krivicu zbog samoubistva bivše devojke

Džim Keri oseća krivicu zbog samoubistva bivše devojke

Autor: | 12/10/2015

0

Džim Keri proteklog vikenda prisustvovao je sahrani svoje bivše devojke Katrione Vajt, koja je nedavno pronađena mrtva u svom stanu u Los Anđelesu, a sumnja se da se predozirala nakon što je čuveni glumac raskinuo njihovu vezu.

- Katriona je mnogima bila svetlo. I to svetlo i dalje sija. Svetlo ljubavi nastavlja da živi - ljubav koju vi imate za nju i ljubav koju je ona imala za vas - rečeno je na sahrani tokom koje pedesettrogodišnji komičar nije mogao da sakrije emocije.

- Šokiran sam i tužan zbog smrti moje drage Katrione. Stvarno je bila drag i nežan irski cvet, preosetljiv za ovu zemlju, a najvažnije joj je bilo da voli i bude voljena. Njena smrt nas je sve pogodila poput groma. U mislima su mi njena porodica i prijatelji i svi koji su je voleli - rekao je Džim nakon što je saznao da je njegova bivša devojka preminula nekoliko dana nakon što su još jednom raskinuli vezu u kojoj su, s povremenim prekidima, bili od 2012. godine.

Prijatelji slavnog glumca otkrili su da on oseća krivicu za smrt mlade šminkerke i da se stalno preispituje da li je mogao da spreči ono što je učinila. Zbog toga ga ne ostavljaju samog.
- Njena porodica ga ne krivi - izjavio je glumčev prijatelj, koji se plaši kako će se Keri nositi s ovim gubitkom.

Džim je nakon sahrane na svom profilu na društvenoj mreži Tviter objavio zajedičku fotografiju sa nesrećnom devojkom i pored nje ostavio poruku koja glasi:
- Ljubav ne može biti izgubljena.

Komentari (0)

Loading
Hellomagazin.rs Guliver / Splash News