Kloi podržava bivšeg suprugu koji se bori za život: Uvek ću biti tu za njega!

Kloi podržava bivšeg suprugu koji se bori za život: Uvek ću biti tu za njega!

Autor: | 14/10/2015

0


Iako su zvanično potpisali papire za razvod u julu, Kloi Kardašijan ne krije da i dalje gaji osećanja prema svom bivšem suprugu Lamar Odomu, koji se trenutno bori za život u bolnici u Las Vegasu.

Pre samo dve nedelje, u jednoj epizodi šoua "U korak sa Kardašijanovima", Kloi je izjavila da se saoseća sa svojim bivšim mužem, te da je zabrinuta za njega, nakon što je njegov najbolji prijatelj Džejmi Sangutai preminuo u junu.

- To je veoma uznemirujuće. On je potresen i očajan. Lamar je pretrpeo mnogo gubitaka u životu. Uvek ću biti tu za njega, posebno kada se desi neka tragedija poput ove - kazala je Kloi, nakon što ju je košarkaš kontaktirao kada je čuo tužne vesti.

- Lamar i ja se mnogo volimo, i mislim da ne treba da se ponašamo kao da naša veza nikada nije postojala - kazala je ona u emisiji prošlog meseca.

Poznato je da je par bio u lošim odnosima nakon što je Kloi, upravo zbog Lamarove sklonosti ka porocima, odlučila da stavi tačku na njihov brak 2013, četiri godine nakon što su se venčali. Ipak, ona je u javnosti za bivšeg imala samo lepe reči.

- Lamar je jedan od najboljih ljudi koje sam upoznala. Mislim da će on za mene uvek biti onaj pravi - kazala je u jednom intervjuu.

Bivši košarkaš Lamar Odom nalazi se na samrti nakon što je u jednoj javnoj kući u Nevadi upao u komu.

Komentari (0)

Loading
, Foto:Getty/Splash hellomagazin

Najnovije vesti