Da li su Kardašijanovi krivi zato što se Lamar Odom predozirao?

Da li su Kardašijanovi krivi zato što se Lamar Odom predozirao?

Autor: | 14/10/2015

0

Lamar Odom se bori za život nakon što je pronađen bez svesti u javnoj kući u Nevadi, a sada izvori tvrde da je za sve kriv telefonski poziv koji je dobio, a koji je u vezi sa rijalitijem "U korak sa Kardašijanovima".

Vlasnik javne kuće u kojoj je Lamar pronađen nakon što je konzumirao velike količine biljne vijagre i alkoholnih pića, kaže da je košarkaš bio lepo raspoložen celog vikenda, ali da se njegovo raspoloženje naglo pogoršalo nakon telefonskog poziva koji je dobio u nedelju.

Portal TMZ piše da je poziv bio u vezi sa načinom na koji je košarkaš prikazan u rijalitiju "U korak sa Kardašijanovima", te da je nakon njega on bio neutešan danima.

Čim je čula da je njen bivši suprug u bolnici, Kloi je odmah doputovala u Las Vegas, u pratnji svoje majke Kris Džener i sestre Kim Kardašijan. Nakon toga, u bolnicu je došao i ostatak porodice, uključujući i Kloinog brata Roba. Očekuje se da će im se pridružiti i Skot Disik, koji je nedavno raskinuo sa Kortni Kardašijan.

Kloina sestra Kendal Džener trenutno se nalazi u Šangaju zbog Nedelje mode, i jedina je članica slavne porodice koja se od juče oglasila na društvenim mrežama. Ona je na Tviteru napisala kratko:

- Molim te, nemoj da odeš.

Komentari (0)

Loading
, Foto:Guliver/Splash News hellomagazin
Tagovi: lamar odom