Selin Dion: Porodična poseta Diznilendu

Selin Dion: Porodična poseta Diznilendu

Autor: | 15/10/2015

0

U pauzama između nastupa u Las Vegasu, koji su počeli ovog leta u Koloseumu hotela “Caesar's Palace”, Selin Dion se posvećuje suprugu Reneu Anželilu, koji se oporavlja nakon iscrpljujućeg lečenja i operacije tumora, i njihovoj deci.

Juče je sa najstarijim sinom Reneom Šarlom i blizancima Edijem i Nelsonom posetila kalifornijski “Diznilend”. Budući da dva mlađa mališana ovih dana slave peti rođendan, pop zvezda je odlučila da im priredi zabavu u najvećem zabavnom parku na svetu, sa Mikijem Mausom i ostalim Diznijevim junacima.

Četrnaestogodišnjem Šarlu bila je mnogo interesantnija poseta sportskom delu u kojem su, pored ostalih, izloženi i dresovi hokejaškog tima iz njihovog rodnog Montreala, za koji porodično navijaju.

Kratak izlet u Diznilend bio je i odlična “terapija” za popularnu kanadsku pevačicu, koja je poslednjih meseci, a i godina, potpuno posvećena bolesnom suprugu. Čim je Rene počeo da se oporavlja, vratila se muzici i koncertnim aktivnostima, što joj je, kako kaže, pravi melem za dušu.

Komentari (0)

Loading
Snežana Ilić Celine Dion / Facebook
Tagovi: selin dion

Najnovije vesti