Kejt i Vilijam zaljubljeni kao prvog dana

Kejt i Vilijam zaljubljeni kao prvog dana

Autor: | 16/10/2015

0


Svako njihovo zajedničko pojavljivanje u javnosti privlači veliku pažnju i ponovno potvrđuje zašto se smatraju jednim od najlepših i najslađih kraljevskih parova.

Vojvotkinja Kejt (33) i princ Vilijam (33) na svakom događaju deluju vrlo opušteno. Najviše oduševljenja izazivaju njihove fotografije na kojima razmenjuju nežne poglede ili zasmejavaju jedno drugo i izgledaju zaljubljeno kao prvog dana.

Ovoga puta par je privukao pažnju na obeležavanju Svetskog dana mentalnog zdravlja, a vojvotkinja od Kembridža je još jednom pokazala da je majstor u recikliranju već viđenih modnih kombinacija. Za tu priliku je obukla crno-belu haljinu modne kuće Tori Berč, koju je nosila na službenom putu na Novi Zeland 2014. godine.

Mladi kraljevski par je uslikan u Londonu na teniskom takmičenju Vimbldon tokom koje nisu skidali poglede jedno s drugog.

Princ Vilijam je očigledno bio prezadovoljan izgledom svoje supruge i na otvaranju prvenstva u ragbiju u Londonu. Očigledno je da je drugi u redu za britanski presto, za razliku od svojih roditelja, uspeo u nameri da ostvari skladan bračni i porodični život.

Komentari (0)

Loading
, Foto:Getty hellomagazin