Vojvoda od Kembridža o smrti svoje majke: Tuga je najgore iskustvo za dete

Vojvoda od Kembridža o smrti svoje majke: Tuga je najgore iskustvo za dete

Autor: | 18/10/2015

0

Princ Vilijam bio je počasni gost na dobrotvornoj večeri organizacije za pomoć deci u Velikoj Britaniji, gde je između ostalog govorio i o smrti svoje majke princeze Dajane, koja je tragično izgubila život u saobraćajnoj nesreći.

Vojvoda od Kembridža je imao 15 godina kada je Dajana princeza od Velsa nastradala u saobraćajnoj nesreći. On je pohvalio rad humanitarne organizacije, koja se, između ostalog, bavi i savetovanjem dece koja su rano ostala bez roditelja.

- Vi prihvatate decu u najgorim trenucima u njihovim životima i drago mi je što je moja majka bila prisutna kada ste pokrenuli ovaj projekat. Isto tako sam počastvovan sada što ja mogu da nastavim njeno angažovanje i da vam pomažem oko daljeg razvijanja ove organizacije - rekao je Vilijam.

- Ono što je moja majka prepoznala tada i što ja znam sada, jeste da je tuga najgore iskustvo u životu jednog deteta ili roditelja. Međutim, moja majka je bila istrajna da pomogne onima u nevolji i bila bi ponosna na sve vas što ste izdržali sve ove godine - dodao je on.

On je pohvalio ovu organizaciju da odlično radi sa decom koja su prošla gubitak roditelja kroz samoubistvo ili veliku tragediju i da ih uspešno vraća na pravi put.

Komentari (0)

Loading
, Foto:Guliver / Splash News hellomagazin

Najnovije vesti