Kloi Kardašijan zbog Lamara Odoma ostavila dečka

Kloi Kardašijan zbog Lamara Odoma ostavila dečka

Autor: | 21/10/2015

0

Otkako je njen bivši muž Lamar Odom pronađen bez svesti u javnoj kući prošle nedelje, Kloi Kardašijan ne odvaja se od njega, a mnogi su se pitali kako na to reaguje njen novi dečko.

Kako prenose američki mediji, najmlađa sestra Kardašijan rešila je da stavi tačku na vezu sa Džejmsom Hardenom, zbog svega što se dešava sa njenim još uvek zakonitim suprugom.

Tridesetpetogodišnji košarkaš prošle nedelje pronađen je bez svesti u javnoj kući, nakon čega je tri dana bio u komi. Uprkos lošim prognozama, on se oporavlja i otpušten je iz bolnice u Las Vegasu, a oporavak će nastaviti u Los Anđelesu.

Nakon što se probudio iz kome, Lamar je rekao Kloi, od koje se trenutno razvodi, da je voli.

Par se venčao 2009. nakon kratke romanse, ali je rijaliti zvezda prošle godine rešila da podnese papire za razvod zbog navoda da ju je varao. Ipak, nije krila da i dalje voli košarkaša i da o njemu misli sve najbolje.

Nakon što su se njih dvoje rastali, Kloi je imala nekoliko romansi sa poznatim muškarcima, a u junu je počela da se viđa sa NBA zvezdom Džejmsom Hardenom.

Dok je Lamar ležao u komi, Kloi se nije odvajala od njega, a mnogi su se pitali kako Harden na to reaguje. Izvor je za medije ispričao da je on potpuno podržava, te da razume zašto je rešila da prekine svaki kontakt sa njim.

Komentari (0)

Loading
Hellomagazin.rs Guliver / Splash News

Pročitajte još