Hoće li mu ova uloga doneti Oskara? Leonardo Dikaprio u novom filmu jede sirovu džigericu bizona

Hoće li mu ova uloga doneti Oskara? Leonardo Dikaprio u novom filmu jede sirovu džigericu bizona

Autor: | 23/10/2015

0

Snimajući "Povratnika" ("The Revenant"), novi film oskarovca Alehandra Gonsalesa Injaritua u kom glumi glavnu ulogu, Leonardo Dikaprio je proveo devet meseci u "konstantnoj hipotermiji", što znači da se neprestano smrzavao.

U intervjuu sajtu Yahoo! Movies, 40-godišnji glumac je rekao da je u ledenoj hladnoći severnih kanadskih i južnih argentinskih predela, koji su poslužili kao scenografija za film, snimio možda "30 do 40 scena koje su nešto najteže što je uradio u celoj svojoj karijeri".

Da bi ušao u lik američkog trapera Hjua Glasa, koga je tokom jedne ekspedicije u 19. veku ranio medved, Dikarpio je morao da "zaroni u ledene reke", "spava u utrobi mrtvih životinja" i "jede sirovu džigericu bizona".

- Sirova džigerica bizona svakako nije jedna od mojih omiljenih poslastica. Kada budete gledali film, videćete moju reakciju, jer ju je Alehandro zadržao. Ona će vam sve reći. Bilo je refleksno - izjavio je holivudski glumac, prenosi Hafington post.

Film "Povratnik" u bioskope stiže u januaru 2016, a mnogi već predvidjaju da će uloga u njemu Dikapriju ovog puta konačno doneti Oskara.

Komentari (0)

Loading
, Foto:Guliver/Getty Images hellomagazin