Detalji biografije o Bijonse: Sestra-zaštitnica, bizaran ugovor o detetu i nepristojna tatina ponuda

Detalji biografije o Bijonse: Sestra-zaštitnica, bizaran ugovor o detetu i nepristojna tatina ponuda

Autor: | 23/10/2015

0


I ono malo što ipak otkriva javnosti o svom privatnom životu, kao na primer gde putuje na godišnji odmor s porodicom, strogo kontroliše na svojim nalozima na društvenim mrežama. U poslednjem intervjuu, koji je dala nakon dve godine  medijske tišine, najličnija stvar koju je otkrila o sebi, bila je u vezi sa njenom omiljenom vrstom pice.

Ipak, drugi imaju itekako mnogo toga da kažu o slavnoj pevačici. Jedan od njih je i autor njene neautorizovane biografije "Becoming Beyonce", Džej Rendi Taraboreli, koji tvrdi da je ta knjiga najbliže što će se fanovi ikada približiti istini o životu slavne pevačice.

Kada je pročitate, bolje ćete je razumeti - kratko je prokomentarisao Taraboreli.

Ovo su najzanimljiviji delovi.

1. Rijana i  Džej Zi

Taraboreli tvrdi da ne veruje da je slavni reper ikada prevario pevačicu, za 15 godina koliko su zajedno. A priče o vezi s Rijanom? Sve to je bilo samo privlačenje medijske pažnje, što bi pomoglo njenoj karijeri. No, s vremenom, Bijonse su te glasine počele da smetaju, što je izazvalo velike svađe u kući Karter. "Rijana i Džej Zi su se zbog toga razišli na na godinu dana, jer Bijonse više nije bila sigurna u to šta je istina, a danas su njih dve prijateljice", piše u biografiji.

2. Incident u liftu

Nakon Met Gale u Njujorku 2014. godine Bijonsina sestra Solanž, šakama je napala repera u liftu, ali do dan danas nije otkriveno šta je bio uzrok tome. Taraboreli tvrdi da postoje svedoci svađe između bračnog para na samoj Met Gali, a problem je nastao kada je pevačica rekla suprugu da ne mogu da idu na zabavu, koju je kasnije organizovala upravo Rijana. "Svađa bi prošla neprimećeno, da je Solanž nije čula, pa je reagovalo onako. Ali, ona je uvek bila sestrin najveći zaštitnik."

3. Blu Ajvi ugovor

Svako ko dođe u kontakt s malom Blu Ajvi, prethodno mora da potpiše ugovor sa strogom mamom Bijonse. On se zove "Daily Program for Blue Ivy as Per Mrs. Carter", a onaj ko ga potpiše time daje suglasnost da će se prema Blu Ajvi ponašati po strogim maminim pravilima, a ne onako kako on to želi.

4. Prvi dečko

Taraboreli tvrdi da je lepa pevačica u životu bila samo s dva muškarca: sa svojim prvim dečkom Lindelom Lokeom i sadašnjim suprugom. Lindel je za potrebe biografije, otkrio da je u ranim fazama svoje veze s Džej Zijem, Bijonse radila bukvalno sve što joj je on govorio. Ipak, priznaje da je ona bila njegova prva ljubav, bez koje je ostao, nakon što ju je prevario.

5. Trudnoća

Jedna od bizarnijih priča u biografiji svakako prati bivšu devojku tate Metjua Noulsa, Aleks Rajt, koja tvrdi da kad je ona bila trudna, da je Metju tada tražio od nje da njihovo dete da njegovoj ćerki, da ga ona odgaja. "Mislim da nikada nije došao s tom idejom pre Bijonse, ali meni je otvoreno rekao svoje planove", tvrdi Aleks. To nimalo ne čudi, s obzirom da je opšte poznato da tata Nouls nije baš "čist", i da koristi svaku priliku da zaradi na svojim ćerkama.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Guliver/Getty Images
Tagovi: bijonse

Najnovije vesti