Lepotice koje nisu htele da se skinu za Plejboj

Lepotice koje nisu htele da se skinu za Plejboj

Autor: | 24/10/2015

0


Iako se nude basnoslovne sume, a slava po pravilu raste i dalje postoje zvezde koje ne žele da se obnaže za magazin "Plejboj". Ni pod kojim uslovima.

Keti Peri
Američka pevačica Keti Peri odrasla je u svešteničkoj porodici, a strogo vaspitanje unogome je opredelilo pevačicu da odbije ponudu da se slika za "Plejboj". Peri je objasnila da ne vidi ništa loše u oskudnim i provokativnim kostimima u kojima nastupa, ali da bi fotografisanje za "Plejboj" bila granica pristojnosti koju ne želi da pređe.

Dženifer Aniston
I glumica Dženifer Aniston upisala se na listu onih koje su odbile da se fotografišu za "Plejboj". Ponudu da se nađe na duplerici Dženifer je dobila 2009. godine, nakon što je pozirala toplesu za naslovnu stranu magazina "GQ", kada je na sebi imala samo kravatu. Tada je i dobila ponudu da se za honorar od četiri miliona dolara obnaži za magazin "Plejboj", što je glumica glatko odbila, objasnvši pritom da je "magazin GQ umetnost, dok je Plejboj čist seks".

Sara Mišel Dželar

Glumica Sara Mišel Dželar nije se libila da snimi seksi scene u filmu "Okrutne namere" niti da se slika u seksi donjem vešu. Međutim, ni Sara nije želela nikada da se potpuno obnaži za "Plejboj".

Hajdi Klum
Supermodel Hajdi Klum postavila je dva uslova kada su joj ponudili da se slika za "Plejboj". Najpre da je fotografiše žena i da fotografije budu crno-bele. Kako "Plejboj" nije hteo da joj izađe u susret, Hajdi je odlučila da preskoči ponudu, iako su joj ponudili milion dolara.

Džesika Alba
Iako se fotografija Džesike Albe našla na naslovnoj strani "Plejboj"-a lepa glumica zapravo nikada nije pozirala za magazin za muškarce. Naime, 2006. godine Džesika je bila izglasana za najseksepilniju mladu zvezdu po izboru čitalaca "Plejboja" zbog čega je njena fotografija u bikiniju završila na naslovnoj strani.

Kejt Apton
Ni model Kejt Apton ne smatra da bi joj slikanje za "Plejboj" donelo korist u karijeri. Iako se ova zanosna Amerikanka proslavila se kao bikini model, ipak joj fotografisanje bez odeće ne predstavlja nikakava izazov.

Komentari (0)

Loading
, Foto:Getty/Splash, Instagram hellomagazin
Tagovi: plejboj