Eva Longorija kupila imanje Toma Kruza

Eva Longorija kupila imanje Toma Kruza

Autor: | 25/10/2015

0


Vila u holivudskim brdima, izgrađena pre nekoliko decenija u južnoevropskom stilu, donedavno je bila deo lanca imanja koje je vlasništvo Toma Kruza. Međutim, popularni glumac je ovog leta odlučio da je proda.

Čim je čula da je luksuzni posed dospeo na tržište inače skupih kalifornijskih nekretnina i da mu je pala cena, Eva Longorija izdvojila je sumu koju je Kruz tražio - 11,4 miliona dolara.

Ušuškana u zelenilu na vrhu jednog brda sa pogledom na Holivud, vila sa venecijanskim fasadama podseća na one koje viđamo na italijanskim obalama. Zvezda “Očajnih domaćica” odmah se zaljubila u kuću, u koju će se uskoro useliti sa verenikom Hoseom Antoniom Bastonom, direktorom latinoameričke medijske kuće “Televisa”.

Lepa Eva dugo nije imala sreće u ljubavi. Razvela se od Tonija Parkera kada je otkrila da je francuski košarkaš vara, a posle toga nikako nije uspevala da pronađe pravog. Ali, sa Bastonom se zabavlja duže od dve godine, dobila je i prsten, pa je moguće da će ponovo stati na „ludi kamen“ i sviti ljubavno gnezdo u novom domu na jugu Kalifornije.

Komentari (0)

Loading
Nikola Golubović Getty/Splash
Tagovi: eva longorija