Bijonsin prvi dečko: Bili smo 10 godina zajedno, a onda je postala daleka i hladna

Bijonsin prvi dečko: Bili smo 10 godina zajedno, a onda je postala daleka i hladna

Autor: | 25/10/2015

0

Otkad je izašla njena biografija, ne prestaju da se pojavljuju detalji o Bijonse. Nije autorizovana, ali je svakako postala zanimljivo štivo u medijima jer smo saznali da se trač o Džej Ziju Rijani proširio da bi karijera mlade pevačice procvetala, a sada se oglasio i njen prvi dečko s kojim je bila od svoje 12. godine.

Reč je o Lindalu Lokeu koji je danas 36-godišnji šef u agenciji za keteringa. On je otkrio da su se njih dvoje prvi put poljubili na koncertu Brajana Meknajta, da su počeli kao klinci, i da su zajedno su bili sve dok Bijonse nije počela da gradi ozbiljniju karijeru sa "Destiny's Child".

Nije bila obično dete. Govorila je da nikad neće ni da puši ni da pije, da ne bi oštetila glasne žice. Bila je usresređena na ono šta želi. Zajedno smo bili deset godina i nakon nekog vremena video sam promene. Postajala je daleka i hladna. Trebao joj je neko kao što je Džej Zi, da joj pomogne da dođe na taj sledeći stepenik. Nema tu ljutnje - otvoreno priča Loke koji je ipak želeo mirniji život.

On i Bijonse su se razišli 2003. i od tada nisu razgovarali.

- Znam da sam joj bio poseban i da me je volela. U tim godinama misliš da ćete zauvek biti zajedno, a onda se dogodi život. Nisam iznenađen njenim uspehom, oduvek je to očajnički želela i znala je svoju sudbinu - kaže Loke.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Guliver/Getty Images
Tagovi: bijonse