Adel: Da nije bilo Ejmi Vajnhaus, ne bih bila pevačica!

Adel: Da nije bilo Ejmi Vajnhaus, ne bih bila pevačica!

Autor: | 29/10/2015

0


Adel, koja trenutno dominira top listama svojim dugoočekivanim novim singlom "Hello", kaže da ju je Ejmi Vajnhaus inspirisala da se okrene muzici. Ona ističe da se njen život promenio kada je čula Ejmin debitantski album "Frank", pa ni ne čudi što je poželela da pogleda kontroverzni film o životu tragično preminule muzičke zvezde. Ipak, Adel kaže da je zažalila što je pogledala film, te da se sve vreme osećala neprijatno.

- Volela sam je i kao njen fan, bilo mi je jako teško zbog njene smrti. Konačno sam počela da se osećam bolje, zbog uticaja koji je ona imala na moj život. Ali, onda sam pročitaja recenziju filma koja me je naterala da pogledam film. Scene sa sahrane su me preplavile emocija. Osećala sam se kao uljez, pa mi je bilo neprijatno. To mi je pokvarilo utisak o filmu. Volim da je gledam, ali sada nekako želim da nisam videla film – kazala je pevačica i rasplakala se kada je dodala da joj je žao što više nikada neće čuti Ejmi kako peva.

Ejmi i Adel išle su u istu muzičku školu, ali su je pohađale u različito vreme. Ipak, Adel kaže da je Ejmi bila njena inspiracija, i da je zahvaljujući njoj rešila da se bavi muzikom.

- Da nije bilo Ejmi i albuma "Frank", sto posto ne bih uzela gitaru, ne bih napisala pesme "Daydreamer" ni "Hometown". "Someone Like You" napisala sam na toj gitari. Milion posto, da nisam čula "Frank", to se ne bi desilo. Obožavala sam je.

Komentari (0)

Loading
, Foto:Getty/Splash hellomagazin

Pročitajte još