Bekam ima novu tetovažu koju je dizajnirala – njegova kćerka

Bekam ima novu tetovažu koju je dizajnirala – njegova kćerka

Autor: | 29/10/2015

0


Ako ste mislili da na savršenom telu Dejvida Bekama više nema mesta za nove tetovaže, prevarili ste se. Slavni fudbaler verovatno ni sam ne zna koliko ovih umetničkih dela ima na sebi, ali najsvežijem izazovu nikako nije mogao da odoli. Naime, novi “tatu” dizajnirala je njegova ljubimica, četvorogodišnja Harper.

Ona već duže vreme pokazuje veliki talenat za slikanje, a nedavno je nacrtala nasmejanu devojčicu raširenih ruku, koju je Dejvid juče istetovirao na dlan. Ponosna mama Viktorija odmah je na Instagram postavila i fotografiju ispod koje je napisala: “Harper je pravi mali umetnik”.

Ali, devojčica nije jedini učesnik u kreiranju raznih tetovaža na telu fudbalera koji obožava svoju decu. Na Dejvidu su ispisane još neke slatke poruke, poput: “Volimo te, tata!”. Na sebi nosi sva njihova imena, kao i neke važne trenutke iz života. Među njima je i “1999. godina je bila stvarno neverovatna”, jer se tada oženio Viktorijom, dobio prvog sina Bruklina i odveo “Mančester Junajted” na krov fudbalskog sveta.

Komentari (0)

Loading
Snežana Ilić Getty/Splash, Instagram
Tagovi: dejvid bekam