Robert Patison raskinuo veridbu

Robert Patison raskinuo veridbu

Autor: | 29/10/2015

0

Iako se donedavno činilo da je između Roberta Patisona i njegovom verenicom FKA Twigs sve u najboljem redu, njihove obaveze su učinile svoje.

Robert je, naime, ponovno slobodan muškarac, a odluku o raskidu veze i veridbe s manje poznatom pevačicom  doneli su zajednički.

Koliko se zna za sada, za raskid nije kriva treća osoba, već prenatrpani rasporedi, zbog kojih par nije mogao često da se viđa, a i kad su se viđali - svađe su bile sve učestalije.

Poslednja je bila onda kada je pevačica nazvala Roberta, da bi mu rekla da ne može da ga poseti na setu filma zbog obaveza, zbog čega on nije bio nimalo srećan, a ona je izgubila kontrolu, pa je počela da urla na njega.

Par je bio zajedno od avgusta 2014. godine, a svega nekoliko meseci nakon prvog susreta, Robert je kleknuo pred pevačicu i zaprosio je.

Ali, u čitavoj toj priči, njegova porodica zadovoljno trlja ruke, jer im pevačica, navodno, nikada nije bila previše draga.

I Robertova bivša devojska, Kristen Stjuart je odnedavno ponovo slobodna, iako je ona bila u vezi sa ženom, ali ko zna, možda su te dve stvari povezane.

Zvanične potvrde o raskidu još nema, ali kao i uvek, i ovde će vreme pokazati svoje.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Guliver/Getty Images