Dženifer Lorens se oprašta od "Igri gladi"

Dženifer Lorens se oprašta od "Igri gladi"

Autor: | 01/11/2015

0


Dženifer Lorens se oprašta od neverovatno popularne franšize "Igre gladi", koja je od nje napravila mega zvezda i retku holivudsku akcionu heroinu, prenosi AFP.

Ona u poslednjem delu "The Hunger Games: Mockingjay - Part 2" koji će se u bioskopima naći od druge polovine novembra, glumi Ketnis Everdin koja vodi pobunjenike u borbi protiv nepravde u njihovom distopijskom svetu.

To je poslednje poglavlje veoma uspešne sage koja je Lorensovu vinula u glumački vrh i proslavila je.

Ona je dobila Oskara 2013. godine za najbolju žensku ulogu u filmu "Playbook", ali i status jedne od najplaćenijih glumica.

- Mislim da će biti prilično bizarno kada film napokon izađe, a sve je spremno za to. Ovaj film je bio moj život toliko godina - rekla je ona.

U pretposlednjem delu "The Hunger Games: Mockingjay - Part 1" iz 2014. Ketnis se nije samo borila za svoj život, već je postala simbol revolucije, a u poslednjem filmu ona vodi pobunu protiv totalitarne vlasti Distrikta 13.

Ketnis se sada mora nositi sa emocionalnom nestabilnošću njenog poštovaoca Pita (Džoš Hučerson) dok i dalje uživa podršku drugog muškarca u svom životu, njenog najboljeg druga Gejla kojeg igra Lajam Hemsvort.

Serijal je rađen po istoimenoj tinejdžerskoj noveli Suzan Kolins.

Komentari (0)

Loading
, Foto:Getty/Splash hellomagazin