Dakota Džonson zablistala u romantičnoj haljini bez grudnjaka

Dakota Džonson zablistala u romantičnoj haljini bez grudnjaka

Autor: | 02/11/2015

0

Na Beverli Hilsu je odžana "Hollywood Film Awards", a taj događaj je privukao veliki broj poznatih na crvenom tepihu. Jedna od zvanica bila je glumica Dakota Džonson koja je oduševila svojom romantičnm crnom haljinom.

Dakota je odabrala je prozirnu crnu haljinu koja je ukrašena romantičnim detaljima zbog čega u isto vreme deluje elegantno, ali i zavodljivo.

Haljinu je kombinovala uz seksi crne sandale. Dakota je odlučila da ispod haljine ne nosi grudnjak, što je novi selebriti hit na crvenom tepihu. I ranije zvezde nisu nosile grudnjake, ali u većini slučajeva se to nije toliko isticalo i bilo je kod haljina koje se u gornjem delu sastoje od korseta ili su duboko dekoltirane.

Danas zvezde nose lepršave i elegantne haljine bez grudnjaka. Da je ovo postao vladajući trend, dokazuje i Kejt Midlton koja je u plavoj haljini na nedavno održanoj svečanosti takođe izostavila grudnjak. Njen stajling je uzdrmao britansku javnost, koja nije navikla da se državni službenici i kraljevska porodica oblače tako slobodno. Ali, ovaj trend je prvo zaživeo na ulici tokom brojnih manifestacija kao što su nedelje mode jer su žene odlučile da kažu "ne" grudnjacima.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Guliver/Getty Images
Tagovi: dakota džonson

Najnovije vesti