Tajmlajn dvogodišnjeg braka Hale Beri i Olivijea Martineza

Tajmlajn dvogodišnjeg braka Hale Beri i Olivijea Martineza

Autor: | 04/11/2015

0

Hale Beri i Olivije Martinez su nedavno i zvanično okončali brak. Glumici je to bio treći okončan brak, dok je Martineza to prvi put.

13. jul 2013: Berijeva i Martinez posle tri godine veze izgovorili "da" pred 60 svedoka u dvorcu De Konde in Valeri u Francuskoj


5. oktobar 2013: Tri meseca posle venčanja Hale Beri je u Los Anđelesu na svet donela dečaka Mejsija. On je drugo dete slavne glumice koja ima i sedmogodišnju ćerku Nalu iz veze sa Gabrijelom Odrijem.

18. mart 2014: Magazin Star objavljuje informaciju da par svega pet meseci po rođenju deteta veći deo života provodi odvojeno zbog čestih svađa. Tih dana je Martinez napravio scenu u Rivabeli, omiljenom restoranu svoje žene.

13. jul 2015: Tokom TV gostovanja Berijeva je podsećena na drugu godišnjicu braka:
- Hvala Vam što ste me podsetili, moraću da smislim nešto na brzaka - zahvalila se Hale novinarima koji su je "podsetili".

5. avgust 2015: TMZ je primetio da Berijeva više ne nosi burmu. Izvor blizak paru je tada izjavio da je Hale izgubila prsten tokom odmora u Meksiku.

17. avgust 2015: Ipak nekoliko dana kasnije primećeno je da glumica opet nosi prsten na domalom prstu, ali da to nije venlani prsten

29. avgust 2015: Berijeva i Martinez su primećeni kako uživaju u tihom i intimnom doručku u Zapadnom Holivudu. Delovali su srećno i oboje su nosili burme.

17. oktobar 2015: Par je sa sinom Mejsijom prisustvovao sajmu Noći veštica. Očevici tvrde da su bili nasmejani i da su se svo troje držali za ruke.

27. oktobar 2015: Samo deset dana kasnije zvanično je objavljeno da se par razvodi. Njih dvoje su tim povodom izdali zajedničko saopštenje:

- Sa tugom u srcu obaveštavamo da se razvodimo. Nastavljamo dalje sami ali sa uzajamnim poštovanjem i ljubavlju i sa fokusom na onome što je nabolje za našeg sina. Jedno drugome želimo sreću u životu i nadamo se da će javnost to poštovati a pre svega privatnost našeg deteta - navodi se u saopštenju.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Getty
Tagovi: Hale Beri