Džastin Biber: Majku skoro više uopšte ne viđam

Džastin Biber: Majku skoro više uopšte ne viđam

Autor: | 07/11/2015

0

Poslednji potez kojim je Džastin Biber svojoj majci slomio srce je njegov novi odnos sa ocem koji ga je tokom čitavog detinjstva ignorisao.

Iako pevač tvrdi da njegov otac nije bio neodgovoran i da je većinu vremena učestvovao u njegovom vaspitavanju, porodica i prijatelji njegove majke Peti  tvrde suprotno.


- Nije plaćao alimentaciju, nestajao bi na godinu dana i uopšte ga nije bilo briga. Pojavio se kao uzorni otac tek kad je Džastin zaradio prve milione, a njegov sin je okrenuo leđa majci zbog takvog čoveka - kažu prijatelji.

I Džastin otvoreno govori o poljuljanom odnosu između njega i njegove religiozne, stroge i konzervativne majke.

- Povukao sam se jer nisam mogao da podnesem da je razočarana u mene, a bila je veoma razočarana. Više ne živi u Kanadi nego na Havajima i gotovo da se i ne viđamo - rekao je Džastin.

On je priznao je i da ga je majka protiv njegove volje upoznavala sa sveštenicima, a to mu je smetalo jer su "čudni". Njegov otac zgrozio je obožavatelje komentarišući fotografije golog pevača, jer ga je pitao "kad mu je izrasla ta zver".

- Moj je otac s vremenom odrastao i sad smo prijatelji. Žao mi je ako to nekima smeta - rekao je Džastin, kome taj komentar nije smetao.

Komentari (0)

Loading
Izvor:hellomagazin.rs hellomagazin
Tagovi: Džastin Biber