Na putu izlečenja: Skot Disik se odlučno bori protiv zavisnosti

Na putu izlečenja: Skot Disik se odlučno bori protiv zavisnosti

07/11/2015

0

Skot Disik se već godinama protiv zavisnosti od od droge i alkohola. Bivši suprug Kortni Kardašijan, nakon što je Lamar Odom nađen bez svesti zbog predoziranja alkoholom i drogom, rešio je da se dobrovoljno prijavi u instituciju za lečenje od zavisnosti.

On veoma dugo, godinama, nije želeo da prizna da je zavisnik. Ti poroci, kojih nije želeo da se odrekne, bili su razlog zbog kog je njegov brak sa Kortni Kardašijan doživeo krah. Međutim, Skot je rešio da promeni način života, a u centru za odvikavanje mu lekari u tome pomažu.

- Disik radi sve što su mu lekari rekli. Oseća se bolje, promenio je i način razmišljanja, i želi da krene iz početka, da promeni život iz korena - rekli su izvori iz njegovog bliskog okruženja i dodaju:

- On je odložio sve obaveze, usredsredio se na lečenje, to mu je najvažnije. Skoro nije zvučao ovako dobro i kaže da se oseća odlično.

Nakon što je čula da se njen bivši suprug oporavlja, Kortni je rešila da ga poseti, iako pre toga nisu bili u dobrim odnosima.

Kada se Disik u oktobru prijavio u centar za odvikavanje lekari su mu rekli da će ostati u bolnici do januara. Iako tada niko nije verovao da će toliko izdržati, Disik je izgleda istrajan u svojom nameri.

Skot je obećao Kortni da će na lečenju biti 90 dana, da neće odustati, nakon što mu je Kortni rekla da će moći da viđa decu ako se izleči.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs/Bojan Guliver/Getty Images
Tagovi: Skot Disik

Pročitajte još

Najnovije vesti