One vole svoje bicepse: Poznate žene koje su "navučene" na teratanu

One vole svoje bicepse: Poznate žene koje su "navučene" na teratanu

Autor: | 07/11/2015

0

Zvezde starije od 30 godina najveća su fitnes inspiracija za žene, ali se neki pitaju da li su, na primer, Madona i Demi Mur preterale sa vežbama u teretani. Uvreženo je mišljenje da je skoro nemoguće dovesti u formu telo u tridesetim godinama, ali je činjenica da se mišićna masa ne smanjuje već je samo treba oblikovati.

Lepo oblikovano telo je moguće u bilo kom životnom dobu, tvrdi sportski trener i nutricionista Kiran Fišer iz "BodyBuilding Warehousea".

Žene u Holivudu znaju da se broj poslovnih ponuda posle tridesetih godina smanjuje, pa čine sve ne bi li održale mladolik izgled. Osim zdravije ishrane, većina njih odlučuje se i za različite oblike fizičke aktivnosti, a mnogi misle da su neke od njih i preterale u broju sati provedenih na treninzima.

Problem opuštene kožu na nadlakticama, najčešće rešavaju odlascima u teretanu, a rezultate vežbanja rado pokazuju u majicama i haljinama bez rukava.

Demi Mur
Holivudska glumica jednom je prilikom i sama priznala da misli da za svoje godine izgleda super. Ona je otkrila i da dosta vremena provodi u teretani, a nije prećutala ni da ume da pretera sa vežbanjem. Ipak, tvrdi da je intenzitet vežbi s godinama smanjila, a da se umesto trčanja preorjentisala na brzo hodanje. Počela je da se bavi i pilatesom i, kako je rekla, više ne preteruje već izvodi lakše vežbe.

Ana Vintur
Urednica američkog izdanja časopisa "Vogue" je velika je obožavateljka tenisa što se vidi i po njeim rukama. Ona navodno toliko voli ovaj sport da s njim započinje dan. Prvi meč odigra već u 6 ujutro. Učinak njenog sportskog života je itekako vidljiv i na ovoj fotografiji.

Viktorija Bekam

Modna dizajnerka je otkrila vežbanje tek pre nekoliko godina, ali sad svako jutro započinje s trčanjem na traci. Ona je poznata po svom mršavom izgledu, pa su mišići koje je stekla vežbanjem zato još vidljiviji. Porodica Bekam drži se zdravog načina života toliko da često zajedno odlaze na treninge. Viktoriju, Dejvida i sinove zato često viđaju kako zajedno odlaze u teretanu.

Amal Kluni
Čim je Džordž Kluni počeo da izlazi sa uspešnom britanskom advokaticom, mediji su počeli da komentarišu njen izgled. I ona ima sličnu mršavu figuru kao Viktorija Bekam, a s obzirom na mišićave ruke izgleda da je i njen najvažniji način opuštanja i održavanja telesne težine - redovno vežbanje.

Madona
Kraljica popa radi punom parom. Iako ima 57 godina, Madona ne odustaje od održavanja fizičke kondicije ni od novih muzičkih projekata. Super utegnuta pevačica ne krije da obožava vežbanje, a ona je među prvima počela da pokazuje istaknute bicepse. S godinama se pretvorila u pravog fitnes gurua. Pevačica dva do tri sata dnevno provodi radeći ashtanga, fizički najzahtjevniji oblik joge, plus pilates, plivanje, biciklizam i vežbanje sa tegovima. Osim toga šest dana nedeljno ne preskače dvosatno vežbanje po režimu koji je za nju osmislila Trejsi Anderson, trener mnogih slavnih ličnosti.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Guliver/Getty Images