Princ Vilijam i Kejt Midlton traže od kraljice da više vremena provode zajedno

Princ Vilijam i Kejt Midlton traže od kraljice da više vremena provode zajedno

Autor: | 09/11/2015

0

Iako smo u 21. veku, članovi kraljevskih porodica moraju da se drže često stroge tradicije i protokola koje nalaže dvor, čak i kada je reč o privatnom životu. Zbog toga su vojvoda i vojvotkinja od Kembridža, princ Vilijam i Kejt Midlton, zvanično zamolili kraljicu Elizabetu da im dopusti da više vremena provode jedno pored drugog, misleći na trenutke kojima mogu da raspolažu kako oni žele, a ne na dvorske obaveze i prijeme kojima zajedno prisustvuju.

Kako piše magazin OK!, Kejt i Vilijam trude se da na prvom mestu budu njihov brak i deca, pa tek onda sve ostalo o čemu moraju da brinu kao pripadnici najmoćnije britanske dinastije. Međutim, princ je pilot Ratnog vazduhoplovstva i često je daleko od kuće, zbog čega mu mnogo nedostaju supruga i deca, Džordž i Šarlota.

Kejt i Vilijam pojavili su se nedavno na premijeri „Spektre“ u Londonu, što se smatra nezvaničnim izlaskom, a juče su u ime Vindozorovih prisustvovali manifestaciji povodom Dana sećanja. Ne znamo da li im je kraljica odobrila više zajedničkog vremena, ali njih dvoje u svakom slučaju planiraju jedno kratko privatno putovanje krajem meseca, i to bez dece, kako bi, navodi magazin, osvežili svoju vezu.

Komentari (0)

Loading
Snežana Ilić Guliver/Getty Images

Pročitajte još