Tejlor Svift: Prijatelji su mi oni kojima nisam potrebna za uspinjanje na društvenoj lestvici

Tejlor Svift: Prijatelji su mi oni kojima nisam potrebna za uspinjanje na društvenoj lestvici

Autor: | 09/11/2015

0

O Tejlor Svift, 25-godišnjoj pevačici koja se trenutno nalazi na vrhuncu svoje karijere, u poslednje vreme mediji često pišu, spominjući njenu žensku ekipu koja se sastoji od poznatih ličnosti. Selena Gomez, Điđi Hadid i Kara Delevinj su neke od mnogobrojnih popularnih devojaka koje sada često oslovljavaju kao "Tejlorina ekipa".

U intervjuu za australijanski "Vog", objasnila je zašto su njeni najbolji prijatelji isključivo zvezde. Zapravo, radi se o tome da je svesna da smatra da je njeni prijatelji neće iskoristiti za "društveno penjanje".

- Jedan od mojih glavnih ciljeva, kada se radi o čuvanju osećaja realnosti, jeste da se okružim ljudima koji imaju svoje karijere, i kojima nisam potrebna za neku potvrdu ili uspinjanje na društvenoj lestvici - objasnila je Sviftova.

Takođe, Tejlor smatra da ukoliko je okružena ljudima iz te industrije, oni će joj dati bolje savete što se njene muzike tiče.

- Moji prijatelji su ostvareni na poslovnom planu i samim tim, ukoliko misle da ne bi trebalo da izbacim neku pesmu, oni će mi to i reći – "Hej, to nije baš najbolja pesma koju si mi puštala, Tejlor", i poštovaću njihovo mišljenje - rekla je uz osmeh.

- Mislim da to dobro funkcioniše sa obe strane: prijatelji treba da budu dovoljno uvereni u vaše prijateljstvo da bi bili iskreni sa vama, a onda vi treba da budete dovoljno skromni da to prihvatite najiskrenije - rekla je mlada pevačica.

Što se tiče planova za budućnost, smatra da će, ukoliko nastavi sa ovolikom količinom medijskog eksponiranja, ljudima jednostavno dosaditi

- Otići ću na neko vreme, i razmišljaću kada će biti vreme za novi album - zaključila je pevačica.

Komentari (0)

Loading
, Foto:Guliver/Getty Images hellomagazin
Tagovi: tejlor svift

Pročitajte još