Adrijana Lima: Druga šansa drugoj ljubavi

Adrijana Lima: Druga šansa drugoj ljubavi

Autor: | 11/11/2015

0


Emotivni život Adrijane Lime ponovo je u centru pažnje. Posle medijskih napisa o krahu višemesečne veze sa MMA borcem, poznatim pod imenom Veliki Džo, zgodna Brazilka odlučila je da njihovoj ljubavi pruži još jednu šansu.

Svetski top-model nedavno je na društvenoj mreži “Instagram” podelila snimak iz boks-kluba u Majamiju, gde napornim treninzima održava vitku liniju, a posle jednog treninga paparaci su uspeli da uslikaju “Viktorijinog anđela” kako zgradu kluba napušta u društvu bivšeg dečka.


To je dalo povoda za spekulacije da su njih dvoje ponovo zajedno. Adrijana i Džo vezu su započeli prošlog leta, neposredno posle Adrijaninog razvoda od našeg bivšeg košarkaša Marka Jarića.

Dok je bila u vezi sa Džoom tridesetčetvorogodišnja manekenka nije se trudila da sakrije zaljubljenost, razmenjujući nežnosti sa njim u javnosti. Ipak, o njihovom odnosu nikada nije javno govorila, niti je želela da komentariše navode medija, koji su početkom jeseni doneli vest o krahu njihove veze, a kao glavni razlog navodili su pomirenje sa bivšim suprugom i ocem njenih kćerki Valentine i Sijene.

U ekskluzivnoj izjavi za magazin „Hello!“ naš proslavljeni košarkaš demantovao je ove navode.

- Adrijana i ja nismo posvađani da bismo se mirili. Imamo fenomenalan odnos i vidimo se svakog dana, što je normalno, s obzirom na to da imamo dve predivne kćerke. Možda je ljudima čudno kada nas vide zajedno, ali Adrijana i ja delimo prijateljsku ljubav i odnos, i to je sve. I nameravamo da ostanemo razvedeni - objasnio je Jarić.


I dok se Adrijana uzdržava od komentara o svom emotivnom životu, mediji u stopu prate svaki njen pokret, a da li će odnos sa novim-starim partnerom ovoga puta biti dugoročniji, ostaje da se vidi.

Komentari (0)

Loading
Deana Đukić Getty/Splash